top of page

Vertaalbureau Translations

Përkthime në shqip dhe polonisht dhe anasjelltas

Translations është një zyrë përkthimi me seli në Antwerpen.

 "Wij vertalen uw officiële documenten met legalisatie, voor gebruik in België en het buitenland. Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende soorten teksten, zoals juridische, medische, wetenschappelijke en technologische terminologie"

Shërbimet tona

'Përkthime me shkrim'

Ne i përkthejmë dokumentet tuaja cilat ju na dërgoni', 

'Përkthim me gojë',

Nëse keni nevojë për përkthyes në institucionet shtetërore belge, gjat procedurave të ndryshme ku përdorimi i gjuhës flamane/holandeze është i domosdoshëm, mos hezitoni të na kontaktoni.' 

'Përkthim me gojë',

Ne jemi përkthyes të licencuar, dhe mund t'i legalizojmë dokumentet tuaja', 

Adressa

Antwerpen

Numri  i telefonit

+32 486 44 86 53

Email

Connect

Contact

Neem contact met ons op

Bedankt voor uw bericht! U mag snel een antwoord verwachten

bottom of page